ISKUSAN LOKALNI PARTNER


Poduzetnici, kao i Vi

S pozicije poduzetnika, vlasnika i direktora rješavali smo sve zahtjeve koje poslovanje jedne tvrtke nameće od osnivanja, poslovnih prostora, zapošljavanja, marketinga, IT rješenja, prodaje, naplate, računovodstva, financiranja poslovanja, svih oblika pravnih rješenja i usklade s propisima. Kroz niz godina smo ostvarili mnoge korisne kontakte za podršku u svim procesima.

Članovi našeg tima imaju osobna i praktična znanja i iskustva nastala s upravljačkih pozicija iz državnih agencija, tržišta kapitala, financijskih institucija, banaka, telekomunikacijskih operatera, velikih proizvodnih poduzeća, izdavačkih kuća.

Izveli su brojna rješenja u financiranju projekata i poslovanja, povlačenju sredstava iz EU i državnih fondova, naplati potraživanja, veleprodaji, skladištenju, proizvodnji, certificiranju tvrtke i proizvoda, investicijama u opremu, marketingu, informatizaciji poslovanja, zapošljavanju te u pravnoj domeni.

Iskustva i vještine


josip-ateamJosip Prgomet


Krajem 80-ih tijekom srednje matematičke gimnazije Josip Prgomet aktivno se uključio u obiteljsko poslovanje, stoga je slijedeći svoj poduzetnički duh za vrijeme studija ekonomije na zagrebačkom sveučilištu s partnerom osnovao i formalnu svoju prvu tvrtku, računalnu igraonicu za djecu. Od poslovne ideje, financiranja opreme putem leasinga do organizacije dnevnog poslovanja bilo je to nezamjenjivo iskustvo u tim ranim godinama i putokaz za dalje.

Po završetku studija usmjerenja financije i bankarstvo zapošljava se u hrvatskoj agenciji za nadzor tržišta kapitala. Tijekom pet godina stječe golema iskustva u funkcioniranju državne administracije i tržišta kapitala kada polaže i ispit za investicijskog savjetnika te pohađa mnoge seminare i sudjeluje na mnogim panelima u zemlji i inozemstvu.

Poduzetnički karakter ipak prevladava te osniva FTC – financijsku instituciju za financiranje temeljem otkupa potraživanja, faktoring. U razdoblju od pet godina kreirajući i odrađujući sve elemente poslovanja takvog društva u potpunosti je sazrio kao poduzetnik i direktor. Stotine klijenata i 600 milijuna kuna plasmana neizbježno rezultiraju iskustvom.

S dolaskom krize povećani rizici u sektoru vode ga na poziciju odgovorne osobe tvornice za proizvodnju cijevi od termoplastičnih masa Heplast-pipe koju uspješno obavlja u razdoblju od tri godine. Organizacija proizvodnje i upravljanje sustavom od 70 zaposlenika upotpunjuju dotadašnja znanja.

S gotovo milijardu kuna prometa u proteklih osam godina s upravljačke pozicije za Josipa sa sigurnošću možemo reći da ga karakterizira odlika da lako uoči i definira što je problem preuzme odgovornost, pronađe i provede rješenje.

U korak je s modernim tehnološkim dostignućima ali i suvremenim upravljačkim politikama te aktualnim poslovnim modelima.

Danas je kao vanjski savjetnik aktivno uključen u više društava u kojima svojim znanjima i inventivnim pristupom poboljšava svaki aspekt poslovanja.

linkedin-logo


neven-round-ateamNeven Bošković


Neven Bošković je s rukovodećih pozicija u financijskom sektoru ostvario suradnju s više od 500 klijenata iz svih branši, kojima je plasirano više od dvije milijarde kuna.

Aktivni poslovni život započeo je već tijekom gimnazijskih dana. Prva korporativna iskustva stekao je u regionalnoj upravi poduzeća METRO Cash&Carry, a rana poduzetnička iskustva u obiteljskom izdavačkom poduzeću.

Nakon što je diplomirao poslovnu ekonomiju i financije, brzo je napredovao do menadžmenta u više društava iz financijskog sektora. Karijeru je nastavio kao direktor poduzeća za faktoring iz bankarske grupacije, a poduzetnički se ostvario kroz vlastito uslužno poduzeće.

Posjeduje višegodišnje formalno menadžersko iskustvo i izvrstan je poznavatelj poslovnih prilika u Hrvatskoj.

Nevena karakterizira odlika iznimne operativnosti i efikasnosti. Svaki zadatak bez odgode odradi i na taj način i klijente i suradnike vodi prema konačnom rješenju.

Vrlo ugodan u komunikaciji Neven danas operativno provodi potrebna rješenja nerijetko u cijelosti samostalno kao ovlaštenik klijenta pred dobavljačima roba i usluga.

linkedin-logo


a-team-suradnici-profileStručni suradnici


Kroz godine iskustva i suradnje s mnogim tvrtkama u svim sektorima možemo slobodno reći da smo stekli i dobre kolege, stručnjake u svojim područjima, koji pored svojih neupitnih znanja s nama dijele i pogled na posao i odnos prema klijentu. Takva suradnja omogućuje nam da izvedemo široki spektar usluga.

Iz područja javne nabave surađujemo s kolegom koji je referentan po svim pitanjima jer je znanja o javnoj nabavi stjecao godinama i to iz različitih pozicija, naručitelja i ponuđača, državne uprave i poduzetnika. Formalno je certificiran te održava tematske seminare o javnoj nabavi.

Iz područja prava ugovorno surađujemo s odvjetničkim uredom koji pokriva sva pravna pitanja uz specijalizaciju na trgovačko i obvezno pravo. Na taj način sigurni smo da klijentu jamčimo valjanu i provjerenu informaciju.

S kolegama iz domene porezne problematike ili EU fondova uspješno surađujemo na mnogim projektima.

Ovisno o vrsti traženih usluga upoznat ćete i neke od gore navedenih stručnih suradnika.

Još nam samo javite podatke

blank